Skip to content
Food Engineer

Food Engineer

Department of Food Engineering (KMUTT)

  • Home
  • About us
  • Academic Programs
  • Research
    • Drying
    • Food Nanotechnology
    • Food Properties Characterization
    • Food Safety and Microbiology
    • Kinetics in Food Processing
    • Novel Food Processing Technologies
    • Thermal Processing
  • TRAINING
  • Service
  • Faculty/ Staff
    • Faculty
    • Staff
  • Contact

แบบฟอร์มคำร้องต่างๆ / Request Forms

Foodeng 30/09/2025

แบบฟอร์มคำร้องต่างๆ / Request Forms

 

Posted in Announcements, Uncategorized

Search

Categories

  • Announcements
  • News/Events
  • Uncategorized

Announcements, Uncategorized

  • ขยายเวลารับสมัคร !!! หลักสูตร BETTER PROCESS CONTROL SCHOOL ระหว่างวันที่ 3-7 พฤศจิกายน 2568 (4.5 วัน)
  • เปิดรับสมัครโครงการจัดอบรม Mini Food Engineering Program (3 พ.ค. – 5 ก.ค. 68)
  • หลักสูตร Process Authority ระหว่างวันที่ 14-18 กรกฎาคม 2568 (เปิดรับสมัครและชำระเงินถึง 13 มิ.ย. 68)
  • หลักสูตร BETTER PROCESS CONTROL SCHOOL ระหว่างวันที่ 4-8 พฤศจิกายน 2567 (4.5 วัน)
  • ปฏิทินการศึกษาประจำปีการศึกษา 2568 (Academic Calendar2025)
  • หลักสูตรสำหรับผู้ควบคุมการผลิตอาหาร FOOD PROCESS CONTROL SUPERVISOR ระหว่างวันที่ 19-23 พฤษภาคม 2568
สำนักงานวิจัย
นวัตกรรมและพันธมิตร
KMUTT | Library
สำนักหอสมุด
EESH | KMUTT
Energy Environment Safety and Health
Thai National Research Repository
คลังข้อมูลงานวิจัยไทย

Copyright © 2016 Department of Food Engineering, KMUTT

 
Website by   Wimok Kuekittiwing